Gespecialiseerde verwijspraktijk voor implantologie

De Expertise Kliniek voor Implantologie Helmond is een verwijspraktijk voor implantologie. Onze praktijk is opgezet omdat we sinds enkele jaren steeds meer implantaatbehandelingen uitvoeren en onze collega’s binnen en buiten de regio hun patiënten aan ons toevertrouwen. Onze speerpunt is het aanbieden van een voorspelbare en duurzame oplossing bij verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit op een kosten effectieve manier. We krijgen verwijzingen van tandartsen en tandartsspecialisten uit de regio Noord-Brabant en Limburg.

Aansluiten op de persoonlijke hulpvraag

Onze missie is het aanbieden van passende oplossingen die aansluiten op de persoonlijke hulpvraag van onze patiënten. Onder leiding van NVOI-gecertificeerde implantologen-kaakchirurgen Jeroen Liebregts en Tong Xi, werken gekwalificeerde medewerkers in een hecht en vertrouwd mondzorgteam volgens de landelijke richtlijnen en wetenschappelijk bewezen behandelprotocollen.

Zowel Jeroen als Tong zijn verbonden aan het Radboudumc in Nijmegen waar zij complexe behandelingen uitvoeren, onderwijs verzorgen voor artsen en tandartsen, en wetenschappelijk onderzoek uitvoeren. Op deze manier werken wij aan innovaties in de zorg en passen we nieuwe technieken toe die bewezen effectief zijn, op een manier die voor u minst belastend is. We streven ernaar om u op een heldere en vriendelijke manier te behandelen, met enige academische inslag.

Over implantologie

 • Ontsteking rondom een implantaat (peri-implantitis)

  16 juli 2024 30 november -0001

 • Vergoeding van implantaten en klikgebit

  26 april 2024 30 november -0001

 • Optimale nazorg voor uw klikgebit

  19 januari 2024 30 november -0001

 • Kosten van klikgebit op implantaten

  10 november 2023 30 november -0001