Meld u aan als patiënt

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk worden uw wensen (en eventuele klachten) besproken. Het zou fijn zijn als u de eerste keer iets eerder komt, zodat wij tijd hebben om al uw gegevens te controleren. U kunt de verwijsbrief van uw tandarts en de relevante röntgenfoto’s voor de intakeafspraak per mail naar ons sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Op deze manier kunnen we ons optimaal voorbereiden op het eerste consult.

Tijdens het eerste bezoek

Uw gebit en mond worden globaal onderzocht. Wij nemen een medische vragenlijst met u door en maken indien nodig röntgenfoto’s. Daarna wordt u geïnformeerd over de toestand van uw gebit en mond, de behandelmogelijkheden en de behandelkosten. In overleg met u worden afspraken gemaakt voor eventuele verdere behandelingen.

Wat neemt u mee?

Neem bij uw eerste bezoek een legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) en een geldige verzekeringspas mee. Vergeet niet om een verwijsbrief van uw tandarts en een actuele medicijnenlijst mee te nemen. Als u tandeloos bent en geen tandarts heeft, is een verwijsbrief niet verplicht. U kunt ook de verwijsinformatie per mail naar ons sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of per post naar: Overloop 50, 5704 EL Helmond.

Kom de eerste keer iets eerder om de medische vragenlijst in te vullen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in. Nadat de aanmelding is verstuurd wordt u doorverwezen naar de bevestigingspagina. Wordt u niet doorverwezen naar deze bevestigingspagina? Klik dan nogmaals op de verzendknop of neem telefonisch contact met ons op!

Fields marked with * are required

Over implantologie

 • Vergoeding van implantaten en klikgebit

  26 april 2024 30 november -0001

 • Optimale nazorg voor uw klikgebit

  19 januari 2024 30 november -0001

 • Kosten van klikgebit op implantaten

  10 november 2023 30 november -0001

 • Klikgebit in de bovenkaak: een verstandige optie?

  13 september 2023 30 november -0001