Moderne patiëntgerichte kliniek voor implantologie

In de Expertise Kliniek voor Implantologie Helmond werken NVOI-gecertificeerde implantologen samen met een vakkundig team om hoogwaardige en doelmatige implantologische zorg te leveren, gericht op de individuele wensen van de patiënt. We werken met moderne en wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken en materialen. Op deze manier kunnen we voorspelbare resultaten bereiken en bent u tevreden met zowel het behandelverloop als het resultaat.

Vakkundige zorg

De NVOI-gecertificeerde implantologen in onze kliniek behandelen mensen met relatief eenvoudige tot buitengewoon complexe hulpvragen op het gebied van implantologie (tandvervanging en klikgebit). Van het begin tot einde van de behandeling wordt u door dezelfde implantoloog gezien. Uw implantaat wordt geplaatst door de implantoloog en de kroon of gebitsprothese kunnen zo nodig ook door onze tandarts en/of tandprotheticus worden gemaakt. Op deze manier heeft u één aanspreekpartner die voor u zorgt en u tegelijkertijd ook ontzorgt.

Hoogwaardige technieken

In onze kliniek werken we uitsluitend met wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken en hoogwaardige implantaten en onderdelen. Om een voorspelbare en duurzaam behandelresultaat te kunnen bereiken, beschikken we over moderne technieken zoals virtuele 3D implantaatplanning en digitale mondscanner. Mede door het inzet van doelmatige behandeltechnieken, worden de onnodige zorg- en techniekkosten bespaard. Zo wordt de totale behandelduur ook verkort.

Korte wachttijden

Onze kliniek streeft ernaar u binnen twee weken op te roepen voor de intakeafspraak. In spoedeisende gevallen, zoals een afgebroken voortand, kunt u het best op dezelfde dag zelf of door uw tandarts contact met ons opnemen zodat we zo snel mogelijk de behandeling kunnen uitvoeren om onnodig verlies van weefsel te voorkomen.

Over implantologie

 • Kosten van klikgebit op implantaten

  10 november 2023 30 november -0001

 • Klikgebit in de bovenkaak: een verstandige optie?

  13 september 2023 30 november -0001

 • Ontsteking van een implantaat

  22 juni 2023 30 november -0001

 • Voortandvervanging? Kies voor de directe implantaatplaatsing!

  23 mei 2023 30 november -0001