NVOI-gecertificeerde implantologen

In de Expertise Kliniek voor Implantologie Helmond werken NVOI-gecertificeerde implantologen (dr. Jeroen Liebregts en dr. Tong Xi) samen met een vakkundig team om implantologische zorg op een hoog niveau te leveren. Onze behandeling is gericht op uw hulpvraag en wensen, rekening houdend met uw persoonlijke situatie. Van het begin tot einde van de behandeling wordt u door dezelfde implantoloog gezien. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt die voor u zorgt en u tegelijkertijd ook ontzorgt.

Wetenschappelijk bewezen systemen

In onze kliniek werken wij uitsluitend met klinisch en wetenschappelijk bewezen implantaatsystemen van Nobel Biocare en Megagen, elk van de hoogste kwaliteit. De implantaten die wij gebruiken zijn uitgebreid in de kliniek getest en hebben een klinisch bewezen kwaliteit. Daarnaast gebruiken we uitsluitend originele merkonderdelen (healing abutments en schroeven), geen goedkopere “copy cats”. Hierdoor kunnen we een voorspelbaar en duurzaam resultaten bereiken. Tevens bieden we ingroeigarantie van de door ons geplaatst implantaten.

Implantaatpaspoort

Na elke implantaatbehandeling krijgt u een implantaatpaspoort van ons. Hierin staan de gegevens van de geplaatste implantaten en eventuele gebruikte biomaterialen, zoals kunstbot en collageenmembranen. De LOT-nummers en serienummers van de gebruikte producten staan hierin vermeld, en ook de afmetingen van de implantaten en afdekschroeven. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van wat we in uw lichaam geplaatst hebben en dat we originele merkproducten gebruikt hebben. Met de informatie in uw implantaatpaspoort kunnen de onderdelen in de toekomst makkelijk door collega’s elders in het land vervangen worden, mocht u gaan verhuizen. Bezwaar daarom uw implantaatpaspoort zorgvuldig.

Ingroeigarantie

Omdat we volgens de wetenschappelijke standaard en met kwaliteit implantaten werken, geven we ingroeigarantie op de door ons geplaatste implantaten. Als de door ons geplaatste implantaten zich niet vastgroeien in uw kaak tijdens de inhelingsperiode, zullen we de implantaatplaatsing kosteloos opnieuw voor u uitvoeren. U kunt vertrouwen op onze techniek en kunde!

Maak een afspraak

Het plaatsen van implantaten is bij ons een overzichtelijke, voorspelbare en pijnloze behandeling die conform een wetenschappelijk bewezen behandelprotocol wordt uitgevoerd. De eerste consultatie, implantaatplaatsing en nazorg worden door dezelfde implantoloog uitgevoerd. Op deze manier heeft u één duidelijke aanspreekpartner die voor u zorgt en u ontzorgt.

Wilt u een eerste afspraak maken bij onze kliniek? Klik dan op onderstaande knop en vul het afsprakenformulier in of raadpleeg de contactgegevens.

Maak een afspraak

Over implantologie

 • Optimale nazorg voor uw klikgebit

  19 januari 2024 30 november -0001

 • Kosten van klikgebit op implantaten

  10 november 2023 30 november -0001

 • Klikgebit in de bovenkaak: een verstandige optie?

  13 september 2023 30 november -0001

 • Ontsteking van een implantaat

  22 juni 2023 30 november -0001